talált termékek
az összes eredmény megjelenítésére nyomja meg az entert

Üzleti feltételek

Általános feltételek

Ezek a feltételek minden Rendl Lighting a.s. eladásra érvényesek és kizárják a vásárló bármilyen az általánostól eltérő vagy speciális feltételeit. Semmilyen kivétele vagy módosítása ezeknek a feltételeknek nem lehet kötelező a RENDL Lighting a.s. társaságra, amennyiben nincs írásban jóváhagyva RENDL Lighting a.s. társaság által felhatalmazott képviselővel.

Árak és fizetések
Minden termék az adóval együtti árral van megadva. A bevásárlókosár a teljes árat tartalmazza minden költséggel, adóval, szállítással és fizetési móddal.

Szállítás
A szállítási idő a bevásárlókosárban a különböző szállítási lehetőségek mellett látható. Amennyiben a szolgáltatásnak / terméknek más a szállítási ideje, mint ami fel van tüntetve a szállitási idő az egyes termékeknek lesz megjelenítve.

Abban az esetben, ha a RENDL Lighting a.s. vállalatnak oka van megkérdőjelezni a vevő fizetőképességét a RENDL Lighting a.s. vállalat nem köteles kiszállítani a terméket vagy jogosult a szállítás leállítására amennyiben a vevő nem fizetett letétet a kiszállításra vagy más az üzleti kapcsolatból következő követelést nem teljesített amit a RENDL Lighting a.s. észerűen elfogadhat.

Az áru a UPS társaságon keresztül lesz kiszállítva, ami három próbát tesz a kiszállításra. Minden sikertelen kiszállítástról a UPS társaság értesíti önt. Amennyiben a harmadik kísérlet is sikertelen a termék vissza lesz küldve.

Fontos, hogy a csomagot figyelmesen ellenőrizze le, hogyha lehetséges, emelje fel a csomagot, hogy meggyőződjön nincs látható sérülés. Üveg termékek szállításánál különösen fontos, hogy a csomag tartalmáról gyengéd emelgetéssel győződjön meg és arról, hogy az üveg nem törött. Ha azt gyanítja, hogy a csomag sérült, az ön felelőssége, hogy értesítse a UPS társaságot, mielőtt átveszi a csomagot.

Sértetlen szállítmány
A szállítmányokat, amelyek más okból, mint sérülés, nem veszi át, ön lesz a felelős a visszaküldéssel járó összes költségért.

Termék / szolgáltatás visszamondása
A termék visszaküldése saját költségére történik, amennyiben a termék nem hibás vagy sérült a kiszállításnál. A visszaküldött termék levélként vagy postai csomagként küldendő, nem utánvéttel. Csere esetében a RENDL Lighting a.s. vállalat fizeti a kicserélt termék szállítását. Ha szeretné kihasználni a termék visszaküldésének lehetőségét megteheti személyesen vagy postán. Fontos, hogy olyan társasággal küldje vissza a terméket amely közvetlenül a vállalatba szállítja azt.

Panasztételi eljárás
Az áruk visszaküldésének határideje 14 nap (érvényes a végleges vásárlókra és fizikai személyekre).
Legkésőbb 30 nappal a termék visszaküldése után visszafizetjük a pénzét. Az ön felelőssége, hogy kifizeti a postaköltséget a visszaküldött termékért. A RENDL Lighting a.s. vállalat fizeti a csere termékek szállítási költségét. A jelentésben világosan fel kell tüntetni a termék visszaküldésének az okát. A termék visszaküldésének határideje az átvételtől van számolva. Amennyiben egy olyan terméket vásárolt amely az ön igényei szerint volt módosítva a termék visszaküldésének határideje akkortól számolódik amikor a
RENDL Lighting a.s. értesítette önt a termékről.

Nem teljesíti a feltételeket, annak vissza, ha:
A termék csomagolásán feltörték/nyitva.Amikor visszatért a termék / szolgáltatás:- akkor van szükség, hogy vissza a terméket sértetlen, állapotban, amelyben kapott.- Lehet, hogy nem használja a készüléket, azonban a jogot, hogy megvizsgálja az állapot, amelyben a terméket szállítani. Ha a kárt az vizsgálatakor a termék nem felel meg a feltételeknek vissza.

Jótállási szolgáltatás
A Jótállási idő minden termék esetében 2 év.

Adatvédelem megrendeléskor
a termék kéri, hogy töltse ki a személyes adatok. A vásárlás után, ön egyetért azzal, hogy az ilyen információkat kell tartani, összhangban az adatvédelmi politika vállalatok RENDL Lighting a.s.együtt, annak érdekében, hogy teljesítse a megállapodást ön, mint ügyfél. A tájékoztatáshoz, hogy a vállalat RENDL Világítás.. regisztráljon ön személyes adatait. Ha az információ téves, hiányos, vagy lényegtelen, kérhető javítása vagy eltávolítása a személyes adatok. Ha igen, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mail b2b@rendl.cz.


Vis Major


RENDL Lighting a.s nem felelős események érdekkörén kívül eső. Események a fejemben, hogy azok által okozott körülmények között, rajtunk kívül, amelyek közvetlenül vagy közvetve megakadályozza vagy korlátozza a termelés, a szállítás, vagy áruk gazdaságos, amíg az eltávolítás ezt az akadályt. Ilyen körülmények között kell tekinteni nehéz beszerezni, nyersanyagok, valamint egyéb nehézségek, zavarok, beleértve, de nem kizárólagosan a háború, lázadás, munkaügyi konfliktusok, tűz, árvíz, vihar, baleset, hiány, az üzemanyag-vagy a hatalom hiánya, a transzfer, az akadályok vagy megszakítása transzfer a tengeren, valamint a meghibásodások vagy megszakításokkal bármely