Szín
Anyag
Fényforrás típus
Volt
Watt
dimmelhető
Nézet

Sínvilágító rendszerek

- elsősorban kereskedelmi helyiségekben használjuk, ahol ideálisan meg kell világítani a kiállított termékeket.
Nagy előnye a változékonyság, bármilyen professzionális belsővel megoldható.
Világítási rendszerek segítségével megvilágíthatunk irodákat, butikokat, üzleteket, kávézókat vagy autóbemutatókat.

A sínrendszer gyakorlati szempontból minden lehetséges célra felhasználható. Rögzíthető a mennyezetre, és különféle hosszúságú kötelekre függeszthető. A tőlünk kapott rácsos rendszer három alapszínben készül: fekete, fehér vagy ezüst.
Az egyes alkatrészek tőlünk három alapvető méretben kaphatók: egy méter, két méter vagy három méter. "Ez azonban nem a végső elem, mert mindent beállíthatunk, meghosszabbíthatunk vagy vághatunk. A sínrendszert alapvetően az ügyfél igényeihez szabhatjuk" - mondja a Rendl műszaki szakértője, aki örömmel tanácsot ad mindenkinek: "A vasúti rendszer lerövidítése a béke egyszerű, az egyes részeket egy egyszerű vasfűrészel levághatja, és minden villanyszerelő meg tudja csinálni. "
Kereskedelmi helyiségekben elsősorban az úgynevezett "háromáramú csíkot" használják, amelyben a lámpák három kapcsolóig vezérelhetők. Nem kell, hogy egyszerre ragyogjanak, de meg lehet választani csak azokat a lámpákat, amelyeknek ragyogniuk kell.
Miközben kikapcsolja vagy bekapcsolja egy kattintással egyidejűleg, a 3-áramköri sávot változtathatóan felhasználhatja az űrben, és kreatív módon nyerhet az egész rendszerrel úgy, hogy a szükséges helyek vagy tárgyak megvilágításra kerüljenek.
A Rendlnél az Eutrac sínrendszereket használjuk, és különféle sínlámpák széles választékát kínáljuk, amelyek segítségével mozgathatják és elmozgathatják a sínt az egyik oldalról a másikra. Felveheti vagy eltávolíthatja az egyes lámpatesteket a lécekkel, megváltoztathatja a fény irányát és intenzitását, vagy fokozatosan bekapcsolhatja a lámpatestek különböző csoportjait, ha a helyzet ezt megköveteli. Egyszerűen tegye a fényt a bárba, kattintson és ragyogjon!

Különböző kivitelű és legmodernebb kivitelű szalagfényszórókat kínálunk: függő, reflektor, széles megvilágítási szög, éles megvilágítási szög.
Pontosan úgy, hogy a kereskedelmi helyisége nem csak gyönyörűen megvilágított, hanem megfelel az esztétika legigényesebb követelményeinek is.