Lemondási feltételek

Megrendelés visszavonásának joga

Magánszemélyként joga van indoklás nélkül 14 napon belül visszavonni megrendelését.Ha szeretné a jogát gyakorolni a megrendelés visszavonására szükséges tájékoztatni minket (Rendl Lighting as info@rendl.com, tel .: + 420 242 446 146) a döntéséről világos nyilatkozattal (pl. Postázott levéllel vagy e-postával). A megrendelés visszavonásának határidő betartása érdekében elegendő, ha a lemondási idő lejárta előtt értesítést küld a lemondási jog gyakorlásáról.

A lemondás következményei
Ha visszavonja megrendelését, akkor az Öntől kapott összes befizetést visszatérítjük, kivéve a szállítási költségeket. Levonhatunk bármilyen szállított áru értékvesztésének kompenzációját, ha a veszteség az ön felesleges manipulációjának eredménye. A visszatérítést indokolatlan késedelem nélkül és legkésőbb -

a) azt a napot követő 14 napon belül, amikor bármelyik kézbesített árut megkaptuk tőled, vagy

b) (ha korábban) 14 nappal azt követően, hogy igazolja, hogy visszatért az árut, vagy

c) ha nem szállítottak árut, 14 nappal azt követően, hogy értesítjük a megrendelés visszavonásáról szóló döntéséről.

Visszatérítést fogunk tenni ugyanazon fizetési eszközök felhasználásával, mint amelyeket az eredeti tranzakciónál használt, kivéve, ha kifejezetten megállapodott másképp; a visszatérítés semmilyen körülmények között nem számít fel díjat.

A visszatérítést visszatarthatjuk mindaddig, amíg az árut vissza nem vesszük, vagy amíg nem igazolja, hogy az árut visszaküldte, attól függően, hogy melyik előbb történik. Küldje el az árut, vagy indokolatlan késedelem nélkül adja át azokat, mindenesetre legkésőbb a megrendelés visszavonásáról szóló értesítés napjától számított 14 napon belül. A határidő akkor teljesül, ha az árut 14 napos lejárta előtt küldi el.

Az áruk visszaküldésének közvetlen költségeit Önnek kell viselnie.

Ön kizárólag a felelős az áruk bármilyen olyan csökkentett értékért, amely az áruk jellegének, tulajdonságainak és működésének meghatározásához szükséges kezelésen kívüli egyéb kezelésből származik.