talált termékek
Nyomja meg az Enterbillentyütt összes eredményt

FAQ

Még Üres

Honnan származik a termék?

A térmekeinket készülnek részben Európában és résben Kínából. Próbaljuk hátékonyan együttmüködni a mi beszállítókkal, hogy lehet kínálhatni a legjobb árak és gyors hozzadás.

Mi a garanciális időszak alatt a terméket?

Minden termékünk hitelesített, illetve a jótállási idő 2 év. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fényforrások (izzók, fénycsövek stb.) nem tartozik a jótállás hatálya alá.

Társaság Rendl Light Studio

1990 óta Rendl Fény Stúdió kínál magas minőségű világítási megoldások. A cég a folyamatos innováció, amely kínál kiváló kiszolgálás, kiváló minőségű termékek, valamint egyedi design. Cégünk alapuló átfogó ismerete világítás, képes érzékelni a szükségleteit, kívánságait, a megrendelő. Mi az ön számára a megfelelő üzleti partner, keressen ön akár beltéri vagy kültéri világítás a lakásban, vagy a házban, világítás kereskedelmi célú, illetve ipari helyiségek.

Mit kínál a korszerű tartomány?

Igen, kínálunk. Világítás technológia, design fejlődnek, nagyon gyorsan, mi pedig intenzíven dolgozik rajta, hogy megadja nekünk a régi termékek nem volt raktáron, amely ma egy gyakori probléma, leginkább a szállítók. Az új katalógus 2018, elvárjuk, mintegy 800 hír.

Meddig veszik át az árut?

Megrendelések feladása azonnal(ha van raktáron)kifizetése után kerül jóváírásra a számlán. Szállítási közvetíti a UPS-en belül 2-4 munkanapon belül a címét, vagy a címen a megrendelő a saját nevében. Nem igényel semmilyen minimális rendelés. A megrendelések több mint 3000 Czk ÁFA nélkül nem fizet postaköltséget. A megrendelések akár 3000 Czk ÁFA nélkül díj 300 Czk.

Miért érdemes használni a RENDL világítás?

A RENDL világítás egyszerűen adja meg, telepíteni, illetve fenntartani. Van kérdése? Ha egy elem, de szüksége van a szerkesztést, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Engedje meg, hogy hogyan tudunk segíteni.

Mi az eljárás, ha a panaszt az áru?

Průměrné procento reklamací by se mělo pohybovat kolem 1% ročně. Reklamace řešíme okamžitě a to náhradou, dobropisem, náhradním dílem nebo opravou. Reklamace se vyřizují u nás na prodejně, proto je nutné, aby zákazník zaslal reklamované zboží na adresu showroomu společně s dokladem o zakoupení. Náklady na dopravu k nám hradí zákazník. Vyřízení reklamace může trvat až 30 dnů od obdržení reklamovaného zboží a dokladu o koupi. Po vyřízení reklamace zasíláme zákazníkovi zboží kurýrem na naše náklady.

Miért nem kínálnak a tervezési számítások?

Ha van egy rajz a megadott méreteket, hogy az adott hely, csak ajánlani tudom a lámpatestek alapján a funkció, design.

Hol tud én kap a műszaki adatlap a terméket?

A letöltés a helyszínen a lap a termék.

Te lehetőséget nyújt segítséget a projektek?

Miért nem árul Amerikába és a Közel-Keletbe?

Tudjuk, de a szállítás költsége van szükségünk, hogy újratervezés, valamint az ügyfél fizetett volna az összes kapcsolódó költségek szállítási áfával. vám, díjak magát

Raktár készlet

A legtöbb termék van raktáron, azonnali szállítás.

UPS szolgáltatás

Az árukat Prágában lévő központi raktárunkból a UPS csomagküldő szolgálatával szállítjuk az Ön által megrendelt szállítási címre. A rendeltetési hely szállítási feltételei túlmutatnak a felelősségünket. Szállítási feltételek A UPS futár szállítja a szállítmányt a megadott címre. Ha szeretné ellenőrizni a szállítmányt, javasoljuk, hogy küldje el a csomagot egy üzleti címre, vagy vegye fel az árut közvetlenül a raktárunkba.

Lehetséges, hogy egy kedvezmény, hogy a nagyobb megrendelések, az árut?

Igen, ez a lehetőség, hogy a kedvezményt. Mint egy lakossági ügyfél kap 5% kedvezményt, ha gyűjteménye áruk értéke több, mint Czk 50 000 s 10% kedvezmény a megrendelés során több mint 100 000 Czk. Nagykereskedelmi partnerek meghatározott kedvezmények a megállapodás szerint az üzleti élet képviselői. További információért kérjük, lépjen kapcsolatba.