OPTIMUS EGY HÁROMFÁZISÚ ÁRAMKÖRÖS SÍNRE
KICK III
3F spot

OPTIMUS EGY HÁROMFÁZISÚ ÁRAMKÖRÖS SÍNRE

Hengeres lámpatest három áramkörös sínhez, a fénykúp 10-50 ° -os zoomrendszerrel történő beállításának lehetőségével. A lámpatest GU10 foglalatú LED -es fényforrásokhoz alkalmas. A nem kívánatos árnyékok elkerülése érdekében a lámpatestben 120 ° -os fényszögű fényforrásokat használjon.

Falba süllyesztett

KICK III

Orientációs süllyesztett LED lámpatest három irányú világítással. Falra szerelhető.

Fel-le világító

UKKO

Falra szerelhető kültéri LED szögletes lámpatest fel/le világítással.

Kézbesítés ingyen

A termékek
több mint 90%RAKTÁRON

Rendelés 13:00 előtt?
A rendelés kiszállítása még
ugyanazon a NAPON!

Expressz szállítás
a UPS-el 2-4 MUNKANAPON BELÜL

Rakja a fényt

Építeni
SAJÁT FÉNY

Rakja a fényt

Inspiráció

Keresi a tökéletes megvilágítást, de még mindig nem találta meg azt, amit keres? Böngésszen Inspirációs galériánkban, ahol különböző fények ezreit mutatjuk be a végső elrendezésben. Ezáltal jobban el tudja képzelni a világítótesteinket a helyiségben, akár beltérről, akár kültérről legyen szó.

Céges előnyök

1990 óta a Rendl Light Studio kiváló minőségű világítási megoldásokat kínál. Folyamatos innovációval rendelkező vállalat vagyunk, kiváló szolgáltatásokat, kiváló minőségű termékeket és egyedi dizájnt kínálva. Cégünk a világítás széles körű ismeretein és azon képességein alapul, hogy megértse az ügyfél igényeit és kívánságait. Önnek mi vagyunk a megfelelő üzleti partner, függetlenül attól, hogy lakásának vagy házának belső vagy kültéri megvilágítását, valamint kereskedelmi és ipari helyiségek világítását keresi-e.

Nézze át a katalógust

Lámpa katalógus 2024

Nézze át a katalógust
Nagykereskedelem

Nagykereskedelem

Jelentkezzen be